JBL - немски продукти за акваристика
Banner
JBL - немски продукти за акваристика
 
Началото е поставено с един специализиран магазин за домашни любимци, който Joachim Böhme отваря през 1960. Първият разработен от него продукт се нарича Пунктол (Punktol), препарат против "бели точки" ("white spot") по декоративните  рибки  - известни в средите на акваристите също и като ихтио (Ichthyo). Този продукт все още се предлага от JBL.   
 
След стартирането и създаването на JBL като търговска марка, компанията бързо се превръща в един от най-големите световни производители с пълна гама продукти в областта на акваристиката и херпетологията (направление от зоологията, която се занимава с изучаването на земноводни и влечуги) в Германия. 
 
Днес в град Neuhofen, JBL създава и произвежда препарати и храни под формата на люспи, стикове и таблети за риби, костенурки и влечуги. Основният фокус е насочен върху производството на храни за риби, предлагайки богат избор от храни в две секции: Ново и Премиум. Препаратите за декоративни рибки, за третиране и обработка на водата, торове за водни растения, тестове за вода, храни за езерни рибки, филтриращи материали, CO2 системи, а също и храни за костенурки са основни продукти в продуктовия каталог на JBL. Производствената линия за храни на люспи гарантира високото качество на продуктите, чрез напълно автоматизиран процес от изключително финното смилане на суровините до опаковането им. Храните на JBL се произвеждат без добавка на говеждо. Говеждото в храната за рибки причинява замърърсяване на водата и свръхрастеж на водорасли. Храната е разработена на основата на протеини от водни животни, а това води до драстични намаляване на замърсяването на водата и до ограничаване растежа на вредните водорасли.
 
JBL произвежда над 600 продуктови линии, като покрива всичко от градинските езера до терариумите и аквариумите. Модерните производствени машини в завода на компанията, пълната автоматизация на процесите по опаковане на продуктите, гарантират винаги еднакво и високо качество на продуктите. Продукцията се доставя в над 50 страни.
 
При нас можете да намерите всички продукти на JBL на атрактивни цени.
 
 


 
 

Web Design 2009 WWW.VICTTTOR.COM